Real Madridin laitapuolustajaa ei valittu Espanjan U21-kisajoukkueeseen – ”Ymmärrän päätöksen”

© Kuva: Getty Images

Espanja on mukana kesäkuun puolivälissä alkavassa alle 21-vuotiaiden EM-lopputurnauksessa.

Real Madridin Sergio Reguilón ei mahtunut mukaan Albert Celadesin nimeämään kisajoukkueeseen. Celades oli Real Madridin kakkosvalmentajana Julen Lopeteguin lyhyeksi jääneellä aikakaudella päättyneen kauden alussa.

Reguilón nousi Real Madridin avauskokoonpanon laitapuolustajaksi Santiago Solarin alaisuudessa. Reguilón ohitti nokkimisjärjestyksessä Marcelon ja pelasi lopulta 22 ottelussa avauskokoonpanossa.

Zinédine Zidanen paluun jälkeen Reguilón on kuitenkin löytänyt itsensä penkin puolelta. Zidane on luottanut vanhaan sotaratsuunsa Marceloon.

– Sellaista jalkapallo on. Zidane palasi ja luotti enemmin laitapuolustajaan, joka voitti kolme Mestarien liigaa hänen kanssaan. Kyseessä on täysin kunnioitettava päätös. On normaalia, ettet pääse mukaan maajoukkueeseen, jos et pääse pelaamaan seurajoukkueessasi, Reguilón totesi Marcalle.

– Ymmärrän sen päätöksen. Minulla on maajoukkueessa hyviä ystäviä ja toivottavasti he voittavat turnauksen ja tuovat pokaalin Espanjaan. Se olisi ilouutinen minullekin.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää