Nousukarsintojen seuraava farssi – valioliigaseura ei suostu jatkamaan maalitykin lainaa

© Kuva: Getty Images

La Ligan nousukarsintojen piti olla alun perin pelattu valmiiksi huomenna 2.8. Toisin kuitenkin kävi. Fuenlabradan lukuisten koronatartuntojen takia peruttu päätöskierroksen ottelu Deportivo La Coruñaa vastaan on johtanut siihen, ettei vieläkään ole selvillä, mikä on neljäs karsintoihin pääsevä seura Real Zaragozan, Almerían ja Gironan lisäksi. Puhumattakaan siitä, että tiedettäisiin, milloin karsintaottelut pelataan.

Viivästys karsintojen aikataulussa on johtamassa siihen, että Real Zaragoza joutunee otteluihin ilman yhtä avainpelaajaansa, maalitykki Luis Suárezia. Suárezin pelaajaoikeudet omistava, Valioliigasta pudonnut Watford ei suostu jatkamaan lainasopimusta yli elokuun 5. päivän.

Luis Suárez teki Real Zaragozalle kauden aikana 19 maalia ollen koko sarjan toiseksi paras maalintekijä. Kolumbialainen myös itse haluaa osallistua Zaragozan mukana nousukarsintoihin. Watfordin joustamattomuus sai Real Zaragozan hätäkokoustamaan, ja seurajohdon mukaan tilanne vaarantaakin kilpailun riippumattomuuden.

– Tämä on hyökkäys kilpailun riippumattomuutta vastaan. Emme vielä tiedä karsintojen aikataulua tai vastustajaamme, mutta jo nyt olemme kärsineet vääryyttä. Haluamme pelata ja ansaita nousumme, mutta sen pitää tapahtua tasapuolisin olosuhtein, Real Zaragozan puheenjohtaja Christian Lapetra totesi lehdistötilaisuudessa.

Luis Suárez ei ole ainoa pelaaja, jonka suhteen Real Zaragoza saa jännittää. Se ei ole myöskään saanut vastausta Serie A -seura Genoalta marokkolaistoppari El Yamiqin lainan jatkamista elokuun 5. päivästä eteenpäin. Sen sijaan Porton lainamies André Pereira on varmuudella Zaragozan käytettävissä karsinnoissa.

Lähde: AS


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä