12 huippuseuraa ovat kyseenalaisesti ilmoittaneet liittyvänsä uuteen keskellä viikkoa pelattavaan Euroopan Superliigaan (lue lisää tästä).

Perustajiin lukeutuu kolme seuraa Espanjasta; Real Madrdid, Barcelona ja Atlético Madrid, joista ensimmäinen on yhä mukana tämän kauden Mestarien liigassa.

Real Madridin olisi määrä kohdata Chelsea ensi viikolla käynnistyvässä välierävaiheessa, jonka jälkeen se voisi saada finaalissa vastaansa joko Manchester Cityn tai PSG:n.

Zinédine Zidanen miehistön haaveet Mestarien liigan voitosta ovat kuitenkin menossa murskaksi varsin karulla tavalla, jos UEFA:n toimeenpanevan komitean jäsenen Jesper Möllerin saamat tiedot pitävät kutinsa.

Möller on kertonut maanantai-iltana Reutersille, ettei hän usko Superliigaan osallistuvan karkurikolmikon saavan pelata enää tämän kauden Mestarien liigassa.

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että PSG kruunattaisiin viikon loppuun mennessä Euroopan mestariksi.

– Näiden seurojen (Real Madridin, Chelsean ja Man Cityn) on lähdettävä ja odotan sen tapahtuvan perjantaina, kertoi Möller.

Euroopan Superliiga on suora kilpailija UEFA:n organisoiman Mestarien liigan kanssa, minkä vuoksi Euroopan jalkapalloliitto on ollut alusta alkaen koko jalkapallomaailmaa kuohuttanutta rahaliigaa vastaan.

ESPN FC

@ESPNFC
Real Madrid, Man City and Chelsea are likely to be banned from the UCL semifinals, according to UEFA executive committee member Jesper Moller.

LUE MYÖS: