Koko jalkapallomaailmaa järisyttänyt suunnitelma Euroopan Superliigasta on jakanut mielipiteitä kuluneen päivän aikana.

Real Betis, jota tuskin nähdään mukana uudessa euroturnauksessa, ei kuitenkaan näyttänyt vastustavan hanketta valtayleisön tavoin.

Espanjalaisseura meni nimittäin vitsikkäästi asioiden edelle, kun uutiset Superliigaan osallistuvien seurojen mahdollisista rangaistuksista nousivat pinnalle.

Betis poisti La Ligan kolme kärkiseuraa – Atlético Madridin, Real Madridin ja Barcelonan – kokonaan omien verkkosivujensa sarjataulukosta, nostamalla itsensä samalla Mestarien liigaan oikeuttavalle kolmossijalle.

Tempaus tarkoitti samalla sitä, että Betisin paikallisvastustaja Sevilla nousi sen taulukossa ensimmäiseksi, mutta tämä ei näyttänyt Los Verdiblancosia haittaavan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Real Betis appear to have deleted the breakaway Spanish clubs from the league table on their club website 👀

Even though it meant rivals Sevilla would be sat in 1st place 😳

Atlético Madrid, Real Madrid ja Barcelona ovat kaikki vahvistaneet liittyvänsä yhdeksän ulkomaalaisen seuran kanssa Euroopan Superliigaan.

UEFA on kuitenkin uhannut rankaista jokaista Superliigan perustajaseuraa niin, etteivät ne voi osallistua enää jatkossa esimerkiksi Mestarien liigaan ja Eurooppa-liigaan.

La Liga ilmoitti myös vastustavansa jyrkästi Superliigan perustamista, minkä takia edellä mainittujen suurseurojen poistaminen sarjataulukosta lienee oikeasti mahdollista.

ODDSbible

@ODDSbible
Real Betis have already updated their official club website to not include Real Madrid and Barcelona 😂👏