Real Madrid vietti kesällä historiallisen hiljaista siirtoikkunaa, kun se ei tehnyt ainuttakaan uutta hankintaa. Joitain pelaajia palasi toki lainalta ja muutamia myytiin muihin seuroihin kassan kartuttamiseksi.

Nyt näyttää siltä, että hiljaiselo jatkuu myös tammikuun siirtoikkunassa. Real Madrid viettää mahdollisesti koko kauden 2020-2021 ilman ainuttakaan hankittua pelaajaa, sillä AS:n mukaan Los Blancos ei tule nytkään värväämään ketään. Valmentaja Zinédine Zidane ei ole pyytänyt vahvistuksia, ja seurajohdolle tämä sopii hyvin.

Ensi kesänä on Real Madridin sitten jälleen aika iskeä, jos vain koronaviruspandemian kurittama taloustilanne sen silloin sallii. Tuolloin ykköstavoite on vanha tuttu: PSG:n ranskalaiskärki Kylian Mbappé.

Koska hankintoja ei nyt aiota tehdä, ei lähtijöitäkään todennäköisesti ole. Täysin varmana AS ei sitä pidä, mutta todennäköisenä kuitenkin. Zidane pyrkii kevätkaudella saamaan nykyisestä kokoonpanostaan parhaan mahdollisen irti.

Realin pelaajista Isco on toivonut siirtoa Sevillaan, mutta joutunee odottamaan toiveen toteutumista ensi kesään. Sama koskee myös sivuraiteille ajautuneita Marceloa ja Luka Jovicia, joista Zidane ei myöskään halua tammikuussa luopua.

Zidanelta kysyttiin tiistaisessa lehdistötilaisuudessa siitä, voisivatko Marcelo tai Isco poistua seurasta tammikuussa. Näin valmentaja vastasi:

[readmore from=Real-Madrid]

– Lasken kaikkien pelaajieni varaan. He ovat Madridin pelaajia. En voi kontrolloida sitä, haluavatko he lähteä vai eivät, mutta voin vain sanoa, että he harjoittelevat erittäin hyvin, ja uhkuvat intoa.

– Totta kai he haluaisivat pelata enemmän. Siksi nämä ovat hankalia tilanteita. Tämä on valmentajan työn huono puoli, mutta minun vastuullani on hyväksyä se. Niin kauan kuin olen tässä työssä, minun tehtäväni on valita joukkue jokaiseen otteluun.