Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco on valinnut uudeksi seurakseen Sevillan, kertoo AS.

Isco, 28, on edustanut Madridia kesästä 2013 lähtien, mutta hän on saanut vaihtelevasti vastuuta, ja parina viime kautena minuutteja on tullut huomattavasti vähemmän kuin ennen. Kuluvalla sesongilla Isco on päässyt La Ligassa avaukseen vain kolmesti.

Sevillassa Iscoa odottaa hänen entinen valmentajansa Julen Lopetegui, jonka alaisuudessa hän nautti pelata Espanjan maajoukkueessa ja Real Madridissa. Arvostus on molemminpuolista, sillä Lopetegui kuuluu Iscon suuriin ihailijoihin.

Madridin nykyinen päävalmentaja Zinédine Zidane on menettänyt uskonsa Iscoon, mutta ranskalaisluotsi ei ole valmis päästämään häntä muualle vielä tammikuussa, sillä äkillinen loukkaantumissuma jättäisi Los Blancosin vaihtoehdot vähiin.

AS:n mukaan Real Madrid on kuitenkin valmis myymään Iscon ensi kesänä 15-20 miljoonalla eurolla. Hänen sopimuksensa umpeutuisi ensi kauden jälkeen.

Siirron viivyttäminen kesälle torpedoi todennäköisesti Iscon viimeisetkin mahdollisuudet päästä Espanjan EM-kisajoukkueeseen, ellei hän nouse vielä keväällä Madridin pelaavaan miehistöön. Hän on esiintynyt La Rojan paidassa 38 ottelussa, mutta niistä viimeisin oli viime vuoden kesäkuussa.