Real Madrid ja Sergio Ramos ovat päässeet periaatesopuun jatkosopimuksesta. Asiasta kertoo El Largueron Manu Carreño.

Carreñon mukaan osapuolet ovat allekirjoittamassa kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka siis ulottuisi kesään 2023.

Realin puolelta neuvotteluita on hoitanut itse puheenjohtaja Florentino Pérez. Pérez on keskustellut asiasta suoraan Ramosin kanssa, ilman mitään agentteja tai muita välikäsiä. Se kertoo jotain näiden neuvotteluiden tärkeydestä koko seuralle.

Carreñon mukaan sopimuksesta puuttuu vielä jotain pieniä taloudellisia yksityiskohtia, mutta pääkohdista on jo päästy yhteisymmärrykseen. Mitä todennäköisimmin Ramos ei tienaa jatkossakaan Realissa lähellekään sitä, mitä hänelle väitetysti on PSG:stä tarjottu.

Mikäli tuoreet tiedot pitävät paikkansa, Real on tekemässä lyhyen ajan sisään jo toisen poikkeuksen omiin periaatteisiinsa, joiden mukaan yli 30-vuotiaille tarjotaan vain vuoden jatkosopimuksia kerrallaan. Aiemmin poikkeus tehtiin Cristiano Ronaldon kohdalla.

Mikäli uutisoidun kaltainen sopimus tehdään, Ramos pelaa Real Madridissa 37-vuotiaaksi asti. Joukkueen kapteeni on edustanut Realia kesästä 2005 lähtien.

Ramos on Realin kaikkien aikojen ottelutilastossa sijalla neljä. Pelejä on kertynyt yhteensä 660. Kärjessä on 741 ottelua Realissa aikoinaan pelannut Raúl.

Ramos on voittanut Realissa peräti 22 pokaalia: neljä kertaa Mestarien liigan, viisi kertaa La Ligan, kaksi kertaa Copa del Reyn, neljä kertaa Espanjan Supercopan, kolme kertaa UEFA Super Cupin ja neljä kertaa seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.