Real Madrid voitti Internazionalen tiistai-iltana Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella 3-2.

Kyseessä oli Real Madridille lohkovaiheen avausvoitto. Seura hävisi avauskierroksella Shakhtar Donetskille ja viikko sitten ottelu Borussia Mönchengladbachia vastaan päättyi 2-2 -tasapeliin.

Ottelun avausjakso oli tasainen. Karim Benzema vei Real Madridin johtoon 25. minuutilla. Interin Achraf Hakimi syötti entisen joukkuetoverinsa vahingossa läpi ja Benzema kiersi Inter-vahti Samir Handanovicin siirtäen isännät maalin etumatkalle.

Hetkeä myöhemmin Sergio Ramos puski Real Madridin jo kahden maalin etumatkalle. Maali oli Ramosille sadas Real Madridin paidassa.

Inter kuittasi Ramosin maalin välittömästi. Nicolò Barella jatkoi upealla kosketuksella Lautaro Martínezille, joka laukoi vaikeasta asennosta Antonio Conten maalin päähän.

Inter pääsi peliin mukaan paremmin toisella jaksolla ja hallitsi pelitapahtumia. Ivan Perisic toi milanolaiset tasoihin 68. minuutilla. Lautaro jatkoi komeasti päällään pelivälineen maalipaikkaan juosseelle Perisicille, jonka laukaus epäonnistui, mutta löysi silti tiensä ohi Thibaut Courtois’n.

Tunnin kohdalla kentälle vaihdettu Rodrygo ratkaisi pelin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Vinícius syötti boksin sisään juosseelle Rodrygolle ja brasilialaisnuorukainen tälläsi Real Madridin voittomaalin noin viiden metrin etäisyydeltä.

Real Madrid on lohkossaan kolmantena tasapisteissä toisena olevan Shakhtarin kanssa. Borussia Mönchengladbach voitti Shakhtarin tiistaina vieraskentällä 6-0.