Real Madrid nappasi ensimmäisen voittonsa La Ligassa sitten syyskuun 22. päivän, kun Valladolid kaatui Bernabéulla luvuin 2-0.

Ottelun avausjakso oli tasainen. La Ligan kuntopuntarin kärjessä Bernabéulle matkannut Valladolid loi ensimmäisellä puoliskolla muutaman potentiaalisen maalipaikan, mutta viimeistely ontui.

Ensimmäisen sarjaottelun Santiago Solarin peräsimessä pelannut Real Madrid oli avausjaksolla varsin aneeminen, mutta toisella jaksolla isäntien otteet paranivat huomattavasti.

Valladolid osui toisella jaksolla kaksi kertaa ylärimaan, mutta sitä lähemmäs loistavasti kautensa aloittanut sarjanousija ei päässyt.

Ottelun voittomaali nähtiin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Kentälle vaihdettu Vinícius keskitti boksin sisällä ja pallo kimposi Kiko Olivásin kautta Valladolidin maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Sergio Ramos pisti pelin pakettiin pilkulta.