Real Madrid hävisi lauantaina Alavésille 0-1 La Ligassa.

#AlavésRealMadrid 👥 | ¡Aquí está! Este es el ONCE de Abelardo para el partido de esta tarde 👇

Banquillo ⏸: Sivera (P.S), Vigaray, Sobrino, Burgui, Borja Bastón, Manu y Martín.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📋 Once inicial contra el @Alaves
#RMLiga | #HalaMadrid

Vierasjoukkue Madrid aloitti ottelun ryminällä. Karim Benzema ja Dani Ceballos olivat lähellä maalintekoa jo ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Benzema oli toistamiseen lähellä hetkeä myöhemmin. Hän pääsi puskemaan Alvaro Odriozolan keskityksestä, mutta Alavésin puolustus heittäytyi yrityksen tielle.

Real-kippari Sergio Ramos joutui alusta alkaen kotiyleisön hampaisiin parin romuluisen pallontavoittelutilanteen jälkeen.

Alavés väläytteli vaarallisuuttaan vastahyökkäyksillä. Se pyrki ahnaasti hyödyntämään Realin virheet.

Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois joutui ensimmäistä kertaa toden teolla torjuntatöihin 26. minuutilla, kun Mubarak Wakaso pääsi boksiin vetopaikalle. Belgialaistorjuja selvisi tilanteesta vaikeuksitta.

Hetkeä myöhemmin Madridin maalilla oli paniikki päällä. Jonyn keskitys viuhui vaarallisesti Courtois’n ohi. Maalille tuli vielä toinenkin keskitys, mutta Raphaël Varane puski pelivälineen turvallisemmille vesille.

Tilastojen puolesta Real Madrid oli ensimmäisellä jaksolla joukkueista vahvempi, mutta tauolle edettiin 0-0-lukemissa.

The Spanish Football Podcast

@tsf_podcast
Real Madrid have now gone SIX HOURS without scoring.

Realin päävalmentaja Julen Lopetegui reagoi tilanteeseen tauolla. Benzeman korvasi Mariano Díaz.

@realmadrid
46' |0-0| 🔁 Cambio en el Real Madrid. Sale @marianodiaz7 sustituyendo a @Benzema.
#RMLiga

Molemmat joukkueet pääsivät toisen puolikkaan alussa paikoille, mutta Courtois ja Fernando Pacheco eivät olleet maaleillaan hätää kärsimässä.

Tunnin tienoilla Courtois joutui kuitenkin venymään, kun Rubén Duarte tykitti komean puolivolleyn noin 25 metristä. Laukaus pomppasi vielä maahan ennen kuin Courtois sai näppinsä palloon.

Seuraavaksi hyökkäsi Madrid Gareth Balen voimin. Hänen keskityksensä Marianolle karkasi kuitenkin liian kauas.

Real Madrid vei hiljalleen pelin entistä syvemmälle Alavésin puoliskolle, mutta kotijoukkue piti Los Blancosin poissa potentiaalisilta tekopaikoilta.

Ottelua oli jäljellä noin vartti, kun Alavés oli hyvin lähellä siirtyä johtoon. Madridilaisten puolustuslinja oli hyvin korkealla ja Jonathan Calleri pelasi Jonyn läpiajoon. Laituri harppoi kohti vieraiden maalia ja pääsi laukomaan, mutta hänen vetonsa lirui oikealta niukasti ohi.

Alavésin osumaa odoteltiin lopulta aina 95. minuutille asti. Ratkaisijoiksi nousivat vaihdosta sisään tulleet pelaajat. Rubén Sobrino voitti kulmapotkussa pääpallon, Courtois onnistui vain hipaisemaan palloa, joka jatkoi matkaansa Manu Garcíalle. Alavés-fanien suursuosikki pääsi huudattamaan kotiyleisöä puskemalla pallon sisään lähietäisyydeltä.

Real Madrid on viimeksi onnistunut tekemään maalin 22. syyskuuta Espanyolia vastaan. Tuolloin Marco Asensio iski ottelun ainoan osuman 41. minuutilla. Sen jälkeen Real Madrid on pelannut nyt neljä täyttä ottelua ilman maalia.