Sergio Ramos on avautunut Sevillan vihasta puolustajaa kohtaan. Real Madrid -kapteeni joutui kotikaupunkinsa seuran kannattajien hylkäämäksi siirryttyään Madridiin läpimurtokautensa jälkeen.

Ramos vaihtoi kasvattajaseurastaan valkopaitoihin kesällä 2005. Espanjan maajoukkuemiehen mukaan siirron yksityiskohdista liikkui runsaasti valheita, jotka vääristivät totuutta.

– Tiedän mitä Sevilla merkitsee ja miten heidän kannattajat tuntevat lähdöstäni. Kukaan muu ei voi sanoa mitään, koska minä olen kokenut sen pienestä pitäen Ramos kertoi Amazonin The Legend Of Sergio Ramos -dokumentissa.

– Kaikki se tieto on manipuloitua ja he valehtelivat Sevillalle. Se oli kivuliasta, eikä vain minulle vaan myös perheelleni. En anna koskaan heille anteeksi sitä tuskaa, mitä isovanhempani joutuivat kokemaan.

– Olen tehnyt elämässäni virheitä ja yksi suurimmista oli, etten selventänyt tätä siirtoani julkisuuteen. Annoin muiden kertoa tarinan.

– Minun siirrostani sovittiin molempien seurojen välillä. Kyse ei ollut siitä, että Real Madrid maksoi sopimukseni ulos, kuten siitä on puhuttu. Sen myötä kannattajat eivät antaneet minulle samaa rakkautta, mitä minulla on aina ollut seuraa kohtaan.