Real Madrid kärsi lauantaina todellisen sokkitappion sarjanousija Cádizille (lue raportti). Cádizin voittolukemat kirjattiin maalein 1-0. Kun Villarreal nujersi tänään Valencian 2-1, varmistui se, että Real putosi tappion myötä sarjakärjestä.

Tapahtuman harvinaislaatuisuutta kuvastaa se, että kyseessä oli koko 91-vuotisen La Liga -historian ensimmäinen kerta, kun sarjanousija voittaa vieraissa sillä hetkellä sarjaa johtavan puolustavan mestarin.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
‼️‼️‼️HISTÓRICO‼️‼️‼️

Por PRIMERA VEZ en los 91 años de historia de La Liga un VIGENTE CAMPEÓN y LÍDER del torneo ha perdido EN CASA contra un equipo RECIÉN ASCENDIDO.

LA QUE HAS LIADO @Cadiz_CF!!!! LA QUE HAS LIADO!!! 💛💙

Jobinpostia Real Madrid sai silläkin saralla, että joukkueen luottotoppari ja kapteeni Sergio Ramos näytti saaneen vasempaan polveensa rajun tällin. Valmentaja Zinédine Zidane ei vielä heti pelin jälkeen osannut antaa arviota Ramosin vamman vakavuudesta, mutta tänään Real Madrid sai lääkärintarkastuksesta helpottavan tiedon.

Sunnuntaina tehdyt tutkimukset paljastivat, ettei 34-vuotiaan Ramosin polvessa ole vakavaa vammaa. Hän on todennäköisesti Real Madridin käytettävissä ensi lauantaina pelattavassa kauden ensimmäisessä El Clásicossa.

Asiasta kertova AS pitää kuitenkin mahdollisena, että Ramosilta jää kauden ensimmäinen Mestarien liiga -ottelu väliin. Real Madrid saa keskiviikkona kotikentällä vastaansa Shakhtar Donetskin, ja voi olla, että Ramos jätetään varotoimenpiteenä katsomoon.

[readmore from=Real-Madrid]

Ramos loukkaantui Cádiz-ottelussa rikottuaan ensimmäisellä puoliajalla Anthony Lozanoa, joka oli sitä ennen tehnyt ottelun ainoan maalin. Puolustaja jatkoi pelaamista, mutta jäi tauolla kentän laidalle pitelemään jääpussia polvellaan. Myös Lozano jouduttiin vaihtamaan rikkeen seurauksena. AS:n erotuomariasiantuntijan mukaan Ramos olisi ansainnut tilanteesta punaisen kortin.

Ramos ei harjoitellut sunnuntaina muun joukkueen mukana, vaan teki itsenäisiä harjoitteita stadionin sisätiloissa. Hänen seuranaan olivat Eden Hazard, Dani Carvajal, Álvaro Odriozola ja Mariano, jotka ovat varmuudella sivussa keskiviikon Mestarien liiga -avauksesta loukkaantumistensa vuoksi.