Espanjan A-maajoukkue vahvistaa Twitter-tilillään, että Sergio Ramos on loukkaantunut.

Ramos loukkasi lähentäjälihaksensa eilisillan Nations League -ottelussa Kroatiaa vastaan. Ramos on lähtenyt maajoukkueleiritykseltä kotiin eikä siis pelaa sunnuntain harjoitusottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Selección Española Masculina de Fútbol

@SEFutbol
⚠️ OFICIAL | @SergioRamos jugó con molestias en el aductor y abandona la concentración debido a una sobrecarga. No viajará a Las Palmas por precaución

Real Madrid ei ole tiedottanut Ramosin vamman vakavuudesta, joten tällä hetkellä ei ole olemassa arviota sairausloman pituudesta.

Ramos on tuorein nimi loukkaantumissumaan, joka vaivaa Real Madridin puolustuspään pelaajia. Tällä hetkellä sivussa ovat Ramosin lisäksi Marcelo, Jesús Vallejo, Dani Carvajal, Nacho, Sergio Reguilón, Casemiro ja Mariano Díaz. Gareth Balenkin pelikunnosta on ollut pientä epävarmuutta.

Raphaël Varane on juuri toipunut omasta vammastaan, ja Carvajal sekä Marcelo ovat palaamassa pikku hiljaa pelikuntoon. Juuri nyt Realin edustusjoukkueessa on kuitenkin vain kaksi tervettä puolustajaa: Varane ja Álvaro Odriozola.