Barcelonan entisen tähtipelaajan Andrés Iniestan mielestä seuran ei tulisi myydä vähälle vastuulle jäänyttä huippupelaajaa Ivan Rakiticia kesken kauden.

Rakitic oli vielä viime kaudella yksi Ernesto Valverden tärkeimmistä pelaajista, mutta kesän jälkeen hänen peliaikansa on pienentynyt merkittävästi. Kroatian maajoukkuemies on pelannut kuluneella kaudella yhdeksässä La Liga -ottelussa, avaten niistä vain yhden pelin.

Rakiticia ollaan yhdistetty hankalan alkukauden seurauksena useisiin Euroopan huippuseuroihin. Italialaislehti Tuttosport pitää Internazionalea hänen todennäköisimpänä määränpäänä, mutta Manchester United, Juventus ja PSG ovat myös osoittaneet vahvaa kiinnostusta 31-vuotiaasta keskikenttämiehestä.

Rakiticin ollaan huhuiltu lähtevän jo tammikuussa, mutta Iniestan mielestä häntä ei tulisi myydä pienentyneestä roolista huolimatta.

– En tekisi sitä (myisi häntä), Iniesta vastasi Marcalle kysymykseen Rakiticin tulevaisuudesta.

– Pidän Ivania mahtavana pelaajana, joka on saavuttanut todella paljon tässä seurassa viimeisten vuosien aikana. Vaikka hänen roolinsa onkin nyt erilainen, eikä hän ole enää yksi joukkueen kirkkaimmista tähdistä, se ei muuta sitä faktaa, että hän on yhä huikea pelaaja.

Barcelona kohtaa tänään Levanten vieraissa kello 17:00 Suomen aikaa. Rakitic on mukana Valverden joukkueessa, mutta ei ole todennäköisesti hänen avauskokoonpanossaan.