Barcelonan kroatialaista keskikenttäpelaajaa Ivan Rakiticia on vietty huhuissa milloin Manchester Unitediin, milloin Interiin ja milloin ties minne. Aiemmin katalonialaisseurasta on kuitenkin vakuuteltu, ettei 31-vuotias Rakitic ole myytävänä, mutta nyt on ilmeisesti toinen ääni kellossa. Näin kertoi tällä viikolla radiokanava Cadena SER Catalunya.

Kanavan tietojen mukaan Barcelonan valmentaja Ernesto Valverde tapasi tiistaina Barcan seurajohtoon kuuluvan Pep Seguran, ja antoi hyväksyntänsä Rakiticin myynnille, mikäli sopiva tarjous tulee. Halvalla Rakiticista ei luonnollisestikaan tarvitse luopua, mutta jos jokin seura tekee riittävän rahakkaan tarjouksen, on seura valmis kroaatista luopumaan. Toki samalla pitäisi saada siirrolle myös Rakiticin suostumus.

Rakitic on pelannut Barcelonassa viiden kauden ajan, ja hänellä on sopimusta vielä kaksi kautta jäljellä. Transfermarkt arvioi miehen markkina-arvoksi 40 miljoonaa euroa.

Rakitic pelasi päättyneellä kaudella kaikissa kilpailuissa Barcelonan kenttäpelaajista neljänneksi eniten, ja teki joukkueelle 54 ottelussa viisi maalia.