Manchester Unitedin Paul Pogba on valmis tarttumaan järeisiin toimiin päästäkseen Real Madridiin. Asiasta kertoo brittilehti The Telegraph.

Lehden mukaan Pogba on valmis pakottamaan Unitedin siirron kannalle. Se tosin vaatisi ensin Unitedilta merkittävää alennusta pyyntihintaan.

Pogban hintalappu on tällä hetkellä 160 miljoonaa puntaa (187 miljoonaa euroa). Telegraphin tietojen mukaan Real voisi olla valmis maksamaan noin 100 miljoonaa puntaa.

Tässä vaiheessa ei tiedetä, kuinka halukas United on myymään – ja millaiseen korvaukseen se lopulta voisi suostua. Telegraphin tietojen mukaan Pogban agentti Mino Raiola on jo käynyt neuvotteluja Real Madridin kanssa.

[readmore from=Real-Madrid]

Unitedilla on periaatteessa valtit käsissään, sillä Pogballa on kesään 2021 ulottuva sopimus, joka sisältää vielä option lisäkaudesta. Englantilaisseura voi kuitenkin menettää valttinsa, mikäli Pogba asettuu poikkiteloin ja alkaa pakottaa siirtoa.

Pogban sanotaan olevan hyvin tyytymätön Unitedin tilanteeseen tällä hetkellä. Joukkue jäi Valioliigassa taas neljän parhaan ulkopolelle, joten joukkuetta ei nähdä Mestarien liigassa ensi kaudella. Samalla Pogba menettää bonuksensa, eli hänen tienestinsä pienenevät.