”Real Madrid on siinä tapauksessa mestari, mutta..” – Näin Gerard Piqué kommentoi La Ligan mestaruustaistelua

Barcelona ja Atlético päätyivät maalittomaan tasapeliin Camp Noulla lauantaina. Lue otteluraportti täältä.

Tasapelin myötä Atlético johtaa La Ligaa kahden pisteen erolla Barcelonaan ja kolmen pisteen erolla Real Madridiin, joka kohtaa sunnuntaina Sevillan.

Barcelonan Gerard Piqué uskoo edelleen joukkueensa mestaruusmahdollisuuksiin.

– Odotimme voittavamme Atléticon, mutta olemme edelleen hengissä mestaruustaistelun suhteen. Meillä oli enemmän maalintekopaikkoja ja kykenimme kilpailemaan Atléticoa vastaan. Uskon, että meillä on edelleen mahdollisuudet mestaruuden voittamiseen.

– Atléticolla on La Ligan paras puolustus. He ovat päästäneet kaikista vähiten maaleja. Meidän olisi pitänyt käyttää parhaat maalintekopaikkamme hyväksi. Loppukaudella voi tapahtua mitä tahansa.

Real Madrid voittaa mestaruuden, jos se voittaa loput ottelunsa. Real Madrid on tasapisteissä Barcelonan ja Atléticon edellä keskinäisten otteluiden vuoksi.

– Pitää paikkansa, että Real Madrid on mestari voittamalla loput ottelunsa, mutta tällä kaudella suurseuroilla on ollut merkittäviä vaikeuksia tasaisuuden löytämisessä. Tällä kaudella mestarilla on selvästi vähemmän pisteitä kuin aiemmin. Tyhjillä stadioneilla pelaaminen on tasoittanut sarjaa, Piqué väitti.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Italia voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)