La Ligan mestaruustaisto pysyi jännittävänä – Barcelona ja Atlético pistejakoon

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Atlético iskivät yhteen lauantaina Camp Noulla La Ligan huippuottelussa. Kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Atlético oli avausjaksolla Barcelonan niskan päällä. Barcelona hallitsi palloa, mutta Atlético peitti tuttuun tapaan syöttösuunnat, eikä Barcelona saanut pallonhallinnastaan huolimatta mitään vaarallista aikaan.

Diego Simeonen miehistöllä oli sen sijaan lukuisia maalipaikkoja avausjaksolla, mutta viimeistely-yritykset jäivät heikoiksi. Muun muassa Yannick CarrascoÁngel Correa ja Felipe saivat laadukkaita maalipaikkoja, mutta eivät onnistuneet maalinteossa.

Thomas Lemar ja Sergio Busquets joutuivat jättämään kentän taakseen jo avausjaksolla loukkaantumisten vuoksi.

Toisella jaksolla Barcelona oli parempi. Atlético aloitti toisen jakson jälleen paremmin, mutta Barcelona pääsi peliin mukaan tunnin jälkeen ja kykeni luomaan maalintekopaikkoja. Ilaix Moriba sai loistavan maalintekopaikan, mutta Barcelona-kasvatin yritys meni yli maalin. Moriban lisäksi myös Ousmane Dembélén yritys epäonnistui ja Atlético selvisi ilman takaiskumaalia.

Ottelun lopussa Barcelona sai vaarallisesta paikasta vapaapotkun, mutta Leo Messin laukaus viuhui ohi maalin.

Tasapelipisteen myötä Atlético on edelleen La Ligan kärjessä kahden pisteen erolla Barcelonaan. Real Madrid on kolmen pisteen päässä Atléticosta ja pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntai-iltana Sevillaa vastaan.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)