Valencialle tappio karvaimmalla tavalla – seuraikoni johdatti vastustajan voittoon

© Kuva: Getty Images

Valencia koki sunnuntaina kauden kolmannen tappionsa, kun Derbi de la Comunitat -nimellä tunnetussa Valencian alueen derbyssä Villarreal oli parempi maalein 2-1. Voitto nosti Villarrealin ainakin muutamaksi tunniksi La Ligan kärkeen ohi Real Madridin, mutta sunnuntain iltaottelussa joko Real Betis tai Real Sociedad voi vielä kiilata edelle.

Erityisen karvaan tappiosta Valencialle tekee se, että ottelun voittomaalin viimeisteli 69. minuutilla Dani Parejo, joka toimi vielä viime kaudella Valencian kapteenina. Parejo pelasi Valenciassa kaikkiaan yhdeksän kautta, ja niistä viidellä hän kantoi seurassa kapteenin nauhaa. Valencian säästökuuri johti siihen, että seura luopui monista avainpelaajistaan, ja niinpä 31-vuotias Parejokin vaihtoi täksi kaudeksi Villarrealiin – ilmaissiirrolla ja neljän vuoden sopimuksella.

Hieman rangaistusalueen takaa voittomaalin laukonut Parejo oli lähellä jopa tuulettaa ensimmäistä maaliaan Villarrealin paidassa, kunnes muisti, että vastassa oli miehen uran pitkäaikaisin seura Valencia ja laski kätensä. Maali oli epäilemättä miehelle joka tapauksessa tunteikas. Ironiaa lisää se, ettei Parejo tehnyt ainuttakaan maalia 18 derbyssään, jotka hän pelasi Valencian paidassa Villarrealia vastaan.

Ottelun muista maaleista vastasivat kuudennella minuutilla rankkarin upottanut Paco Alcacér sekä 37. minuutilla Valencian tasoihin tuonut Goncalo Guedes. Villarrealin Takefusa Kubo otti lisäajalla toisen varoituksensa ja joutui ulosajetuksi.

Mikäs muuten sopivampaa, että tietysti myös Paco Alcacér on Valencian kasvatti, joka siirtyi seurasta väkevän läpimurtonsa jälkeen kesällä 2016 Barcelonaan. Omat koirat siis purivat tänään Valenciaa oikein kunnolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.