Norjalainen pelinrakentaja Martin Ødegaard, 22, on kaikella todennäköisyydellä jäämässä Real Madridiin. The Athletic kertoo, että näin on käymässä, vaikka Ødegaard oli ja on ollut Arsenalin ykkösprioriteetti kesän siirtoikkunassa.

Ødegaard oli Arsenalissa lainalla kevätkauden 2020–21 ja suoriutui haasteestaan erinomaisesti. Norjan maajoukkuekapteeni kertoi myös vielä maaliskuussa nauttivansa olostaan Lontoossa.

[readmore from=Ödegaard-Martin]

Real Madridissa päävalmentaja vaihtui kesäkuun alussa, kun Carlo Ancelotti palkattiin Zinédine Zidanen tilalle. Zidane ei antanut norjalaistaiturille paljoakaan luottoa silloin, kun tämä vielä Los Blancosissa pelasi. Toisaalta Ancelottikin kutsui kirjassaan Ødegaardin hankintaa julkisuustempuksi vuonna 2016.

Athleticin mukaan madridilaisseura ei olisi halunnut päästää Ødegaardia Arsenaliin viime tammikuussa, mutta peliajan pienuuden takia hän vaati siirtoa Valioliigaan.

Ødegaardin sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä. Neuvotteluja jatkosopimuksesta ei ole vielä tietojen mukaan avattu.