Real Madridin keskikenttäpelaaja Martin Ødegaard viihtyy mainiosti lainalla Arsenalissa.

Norjan maajoukkuetaituri säkenöi viime kaudella lainalla Sociedadissa, mutta hän jäi kuluvalla sesongilla vähälle vastuulle Madridissa. Niinpä Ødegaard, 22, siirtyi tammikuussa loppukauden mittaisella vuokradiilillä Arsenaliin, jossa peli on kulkenut. Kehuja on tullut niin Arsenalin valmennusjohdolta kuin kannattajilta.

Lehtitietojen mukaan sekä Madrid että Arsenal haluaisivat Ødegaardin tulevaisuudessa riveihinsä. Norjalaisen lainasopimukseen ei ole kirjattu osto-optiota, joten Arsenal on siinä mielessä voimaton. Itse pelaaja vakuuttaa kuitenkin viihtyvänsä Lontoossa todella hyvin.

– Minulla on vain hyvää sanottavaa tästä liigasta ja jalkapallosta täällä. Valioliiga on todella tärkeä sarja Norjassa. Minä vartuin sitä katsellessa, ja Norjassa kaikki seuraavat sitä todella tarkasti, kommentoi Ødegaard AS:lle.

Hän on todella vaikuttunut Arsenalin managerista Mikel Artetasta.

– Hän on uskomaton, todella hyvä valmentaja. Hän on todella fiksu. Hän on opettaja, joka auttaa meitä näkemään yksityiskohdat ja sen, miksi hänen metodinsa auttavat meitä saavuttamaan asioita. Me olemme onnekkaita, kun hän on valmentajamme, sillä voimme oppia häneltä niin paljon.

Football London -sivuston mukaan Ødegaard haluaisi jatkaa Arsenalissa pidempäänkin, mutta hän ei aio painostaa Real Madridia siirtoon. Tällä viikolla Ødegaard sanoi Norjan TV2:n haastattelussa, että Real Madridissa pelaaminen on yhä hänen suuri unelmansa.

– Olen sanonut monta kertaa, että kun siirtyy sinne, niin unelmana on myös pelata siellä. Tietysti se on iso unelmani.

– Mutta samaan aikaan olen todella hyvässä seurassa (Arsenalissa) ja olen erittäin iloinen siellä, missä olen nyt, joten olen todella tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseeni.