Thibaut Courtois on Real Madridin selvä ykkösmaalivahti, mutta muuten valkopaitaisten maalivahtiosastolla on edelleen kysymysmerkkejä. Keylor Navasin on pitänyt siirtyä muualle, mutta costaricalainen on vielä madridilaisten pelaajalistalla.

PSG on tiettävästi ollut lähellä sopimusta Navasin kanssa, mutta kun nimiä ei ole saatu paperiin, pariisilaisseura on alkanut kääntää katseitaan myös muualle. On hyvin mahdollista, että Costa Rican maajoukkuevahti on Real Madridin pelaaja, kun tuleva kausi alkaa.

Zinedine Zidane on tehnyt selväksi, että Courtois on seuran vastuutorjuja, mutta kakkosvahdin paikka on yhä epäselvä. Navas on nimekäs pelaaja, mutta hänelle olisi ottajia muualla.

Andri Lunin ja Luca Zidane ovat olleet aiemmin esillä Realin kakkosvahdista puhuttaessa, mutta pattitilanne Navasin kanssa on avannut paikalle aivan uudenlaisen kilpailutilanteen. Real Madrid lähtee Kanadaan harjoitusleirille kaikki neljä maalivahtia mukanaan.

Lähtökohta lienee edelleen kuitenkin se, että Los Blancos saa myytyä Navasin toisaalle, ja että kakkosvahdiksi aseteltu ukrainalainen Lunin on joukkueen varamaalivahti Courtoisin takana.