Lehtiväite: Florentino Pérez haluaa José Mourinhon – kukaan muu seurajohdosta ei tue ajatusta

© Kuva: Getty Images

Real Madridin valmentajasoppa ottaa kierroksia.

Viimeisimpien tietojen mukaan Santiago Solari saa jatkaa joukkueen päävalmentajana maanantaihin asti. Tässä vaiheessa ei vielä tiedetä, kuka Solarin korvaa, joskin kaksi ehdokasta näyttäisi olevan ylitse muiden: José Mourinho ja Zinédine Zidane.

Real Madrid on tiettävästi keskustellut pestistä sekä Mourinhon että Zidanen edustajien kanssa. Julkisesti Mourinho on kiistänyt neuvotteluyhteyden. Zidane taas lehtitietojen mukaan kieltäytyi pestistä – ainakin kesään asti.

Real Madridin johto on keskustellut valmentaja-asiasta ainakin kahteen otteeseen – kriisikokouksessa heti Ajax-ottelun jälkeen ja uudestaan torstaina.

Madridilaislehti AS:n mukaan Real-puheenjohtaja Florentino Pérez on jo päättänyt, että hän haluaa puikkoihin Mourinhon – etenkin nyt kun Zidane kieltäytyi. Lehden mukaan yksi syy Pérezin suoranaiselle pakkomielteelle on se, että hän uskoo saavansa pelaajiston parempaan kontrolliinsa nimenomaan Mourinhon rautakouran avulla.

Pelaajisto on tähän asti ollut kapteeni Sergio Ramosin takana, ja Ramos taas otti Ajax-pelin jälkeen rajusti yhteen Pérezin kanssa.

Kaikki eivät ole ihan samoilla linjoilla Pérezin kanssa. AS kertoo, että seurajohdosta kukaan ei tue Pérezin ajatusta Mourinhon palkkaamisesta. Esimerkiksi urheilupuolesta vastaava José Ángel Sánchez ilmaisi Pérezille olevansa eri mieltä asiasta. Muu seurajohto on tarjonnut vaihtoehdoksi muun muassa Saksan maajoukkueen Joachim Löwiä.

Mourinho muistetaan Real Madridissa hyvin ristiriitaisena hahmona. Vuosian 2010-13 Realia valmentanut portugalilainen muun muasa haukkui osan seuran kannattajista ja riitaantui useamman pelaajan kanssa. Nykyjoukkueessa on jäljellä seitsemän pelaajaa, jotka olivat mukana jo Mourinhon aikana.

Lue myös

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää