Uusin käänne: Real Madrid yrittää saada José Mourinhon Santiago Solarin tilalle jo viikonlopun peliin!

© Kuva: Getty Images

Real Madridin valmentajakiemuroissa on tapahtunut uusi merkittävä käänne.

Madridilaislehti AS vahvistaa omalta osaltaan ex-puheenjohtaja Ramón Calderónin ja brittilehti The Telegraphin väitteet Realin ja José Mourinhon välisistä neuvotteluista. Mutta AS menee vielä pidemmälle: lehti väittää, että Real yrittää saada Mourinhon Santiago Solarin tilalle jo tulevan viikonlopun otteluun!

AS:n tietojen mukaan Real alkoi tosissaan neuvotella Mourinhon paluusta tämän agentin, Jorge Mendesin, kanssa keskiviikkona. Realin suurin haaste neuvotteluissa on vakuuttaa Mourinho siitä, että paluu on oikea liike. Mourinhon edellisestä Real-joukkueesta (2010-13) on nykyryhmässä jäljellä seitsemän pelaajaa, joihin kaikkiin Mourinholla ei ole erityisen lämmin suhde.

Joka tapauksessa Real-pomo Florentino Pérezin tavoite on, että kun Real Madrid kohtaa Real Valladolidin tulevana sunnuntaina kello 21.45 Suomen aikaa, madridilaisten penkin päässä istuu Solarin sijaan Mourinho.

AS on samoilla linjoilla Calderónin paljastusten kanssa myös siitä, että Pérez on ollut yhteydessä myös Zinédine Zidaneen, joka tällä haavaa kieltäytyi paluusta. Toisaalta siinä missä Calderón väittää, että Pérezin ykkösehdokas olisi aina ollut Mourinho, AS:n ja Marcan mukaan mieluisin ehdokas olisi edelleen Zidane.

Vaikka Real on menettänyt käytännössä otteensa jo kaikissa kilpailuissa, ihan pelailuksi kevät ei saa seurajohdon mielestä mennä. Minimitavoite on tietysti selviytyä La Ligassa neljän parhaan joukkoon eli ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Mutta Pérez haluaisi myös nähdä Realin ensi kauden alla pelattavassa uudistetussa Espanjan Supercopassa, johon selviytyy Copa del Reyn finalistien lisäksi La Ligan kaksi parasta.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää