Real Madridin viimeinen viikko on ollut yksi seurahistorian synkimmistä.

Seura putosi Copasta, Mestarien liigasta ja La Ligan teoreettisesta mestaruustaistelusta viikon sisällä hävittyään Bernabéulle kahdesti Barcelonalle ja kertaalleen Ajaxille yhteismaalein 1-8.

AS:n mukaan Real Madridissa on parhaillaan käynnissä täysi sisällissota. Myös El Golazo de Golia juontavat tunnetut toimittajat Manolo Lama ja Jesús Gallego varmistivat AS:n skuupin pitävän paikkansa omassa ohjelmassaan torstaina.

Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez syytti pelaajia Ajax-ottelun jälkeen pukukopissa surkeasti sujuneesta kaudesta. Sergio Ramos sen sijaan syytti avoimesti Péreziä kauden surkeista tuloksista. Ramos syytti Péreziä muun muassa huonosta kauden suunnittelusta.

Pérez uhkasi Laman mukaan erottaa Ramosin Real Madridista.

– Florentino uhkasi antavansa potkut Ramosille. Ramos vastasi siihen lähtevänsä ylpeänä Real Madridista tietäen antaneensa seuralle kaikkensa. Hetkeä aiemmin Ramos oli sanonut Pérezille, että ”maksa minulle ja lähden”, kenties Espanjan tunnetuin urheilutoimittaja Lama kertoi.

José Mourinhoa on yhdistetty vahvasti Real Madridin uudeksi päävalmentajaksi viimeisten päivien aikana. Mourinhon ja Ramosin välit ovat tunnetusti olemattomat.