Rodrigo Morenon tilanne elää edelleen.

28-vuotiaan Espanjan A-maajoukkuekärjen oli määrä siirtyä viime viikolla Valenciasta Atléticoon, mutta lopulta siirto kariutui – ainakin hetkeksi.

Atlético ei saanutkaan myytyä Ángel Correaa viime viikolla AC Milaniin, mutta osapuolet neuvottelevat argentiinalaisen siirrosta kuluvalla viikolla. Valencian päävalmentaja Marcelino kertoi Rodrigon jo hyvästelleen joukkueen, mutta kärki pelasi viikonloppuna Real Sociedadia vastaan, kun siirtoa ei saatu maaliin.

Marcan mukaan Valencia pelkää menettävänsä Rodrigon siirtoikkunan lopussa. Rodrigo on tehnyt Marcelinon alaisuudessa 95 ottelussa 33 maalia ja antanut 17 maalisyöttöä. Hyökkääjä on hyvin tärkeä palanen Marcelinon luomaa kokonaisuutta, eikä luotsi haluaisi menettää Rodrigoa.

Marcelino vaatii Valencian seurajohdolta samoihin maali- ja maalisyöttömääriin kykenevää pelaajaa, jos Rodrigo vaihtaa maisemaa ennen siirtoikkunan päättymistä. Valencian omistaja Peter Lim on päättänyt myydä Rodrigon, vaikkei Marcelino haluaisi luopua ykköstykistään.