Espanjan A-maajoukkueen päävalmentajaksi palannut Luis Enrique kritisoi keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessaan Robert Morenoa.

Lue Enriquen kommentit täältä.

Moreno vastasi Enriquelle omassa torstaisessa lehdistötilaisuudessaan. Kyseessä oli varsin poikkeuksellinen lehdistötilaisuus, sillä Moreno ilmoitti, ettei aio vastata toimittajien kysymyksiin.

– Kun Enrique poistui A-maajoukkueen peräsimestä, jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales sanoi minulle, että olen päävalmentaja vielä ensi kesän EM-kisojen jälkeenkin. Kukaan ei tiennyt, kuinka pitkään Enrique olisi poissa tehtävästään. Otin tehtävän vastaan. Hän ei olisi palannut nyt maajoukkueen päävalmentajaksi, jos en olisi ottanut sitä tehtävää vastaan, koska liitto olisi nimennyt siinä vaiheessa uuden päävalmentajan, Moreno totesi.

– Totta puhuen en tiedä, mitä pahaa olen tehnyt Enriquelle, ettei hän enää luota minuun. Uskon, etten saa tietää sitä koskaan. Hän ei selittänyt sitä eilen tai ainakin niin minulle sanottiin, koska en halunnut katsoa hänen lehdistötilaisuuttaan. Olen hyvin onnellinen siitä, että hän palaa valmentajaksi. Toivon heidän voittavan EM-kisat.