Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić on tehnyt selväksi, että hän haluaisi jäädä seuraan vielä pidemmäksi aikaa.

Kroatialaistähti on tahkonnut Madridissa lähes 350 ottelua siirryttyään seuraan Tottenhamista vuonna 2012, ja hän on ollut tälläkin kaudella isossa roolissa. Real Madrid on kuitenkin viime vuosina nuorentanut joukkuettaan systemaattisesti, ja Modrićille tuli juuri mittariin 35 vuotta.

Hänellä ei ole enää montaa vuotta uraa jäljellä, mutta hän haluaisi viettää ne Madridissa. Modrićin nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen.

– Tietysti haluaisin jäädä Real Madridiin. Olen kuitenkin tietoinen iästäni ja siitä, että seuran on mietittävä, mikä ratkaisu on paras kaikille, kommentoi Modrić Marcan mukaan.

– Niin kauan kuin tunnen olevani tärkeä osa Real Madridia, haluan jäädä tänne. Kun minusta ei enää tunnu siltä, etsin uusia haasteita.

Jotkut pelaajat ovat pyrkineet pidentämään uraansa jättäytymällä maajoukkuekuvioista aiemmin pois, mutta Modrić haluaa jatkaa myös Kroatian paidassa pelaamista.

– En halua asettaa itselleni rajoja tai päivämääriä. Menen ottelu kerrallaan ja katson, miltä minusta tuntuu fyysisesti ja henkisesti. Haluan pelata maajoukkueessa niin kauan kuin se tuntuu hyvältä.