Madridilaismedia AS:n mukaan Real Madridin tulee ensi kesänä hankkiutua useista pelaajista eroon ennen, kun seura voi tehdä uusia hankintoja.

Joukkueessa on tällä hetkellä liikaa suurta viikkopalkkaa saavaa pelaajaa, joiden rooli kentällä ei ole suuri. Tähän kategoriaan kuuluvat muun muassa Gareth Bale ja James Rodríguez, jotka eivät ole nauttineet Zinédine Zidanen suurta suosiota tällä kaudella.

Tämän lisäksi listalta löytyy hieman yllättäenkin vuoden 2018 Ballon d’Or -voittaja Luka Modric. 34-vuotias kroatialainen alkaa olemaan uransa loppupuolella, mutta tällä kaudella hän on jälleen osoittanut, että parhaimmillaan edelleen huippupelaaja. Tästä huolimatta seurassa arvioidaan, että Modricin on ensi kesänä parempi tehdä tilaa nuoremmille pelaajille.

Modric on tällä kaudella pelannut 27 La Liga -kierroksen aikana 22 ottelussa. Maalinteossa hän on onnistunut kolmesti ja tehnyt esityön viiteen osumaan.

Myös matalamman profiilin pelaajien kuten Nacho Fernandezin, Marianon ja Brahim Diazin tulevaisuus Santiago Bernabéulla on epäselvää.