Juventus voitti Mestarien liigan lohkovaiheen kamppailussa Atlético Madridin tiistai-iltana lukemin 1-0. Ottelun ainokaisen iski argentiinalainen Paulo Dybala.

Samalla Juventus varmisti lohkovoiton, ja etenemisen pudotuspeleihin. Atlético sen sijaan ei ainakaan vielä varmistanut jatkoonpääsyään, sillä Leverkusen voitti oman ottelunsa, ja nousi pisteen päähän espanjalaisista ennen päätöskierrosta.

Torinossa ei tiistaina maalipaikoilla liiemmin juhlittu. Molemmat joukkueet onnistuivat laukomaan maalia kohti vain kaksi kertaa ottelun aikana. Juventus piti odotetusti enemmän palloa hallussaan, ja vieraat keskittyivät lähinnä vastahyökkäyksiin.

Ottelun ainoa maali nähtiin avauspuoliajan lisäajalla, kun Paulo Dybala ampui todella pienestä kulmasta vapaapotkun aivan takayläkulmaan. Laukaus oli upea, mutta se lipsahti hieman helpon näköisesti vierasjoukkueen maalivahdin Jan Oblakin taakse.

Toisella puoliajalla molemmat joukkueet pystyivät luomaan muutaman paikan. Juventuksen paras paikka osui Federico Bernardeschille, mutta hänen laukauksensa osui kuitenkin vain tolppaan.

Atlético sai lopussa luotua painetta kotijoukkueen maalille, mutta ei kyennyt tasoittamaan ottelua. Aivan lisäajan lopussa Alvaro Moratalla oli tuhannen taalan paikka iskeä kamppailu tasoihin entisellä kotistadionillaan. Espanjalaiskärki ei kuitenkaan osunut maalin edestä palloon, ja tilanne kuivui kasaan.

Päätöskierroksella Leverkusen kohtaa Juventuksen kotikentällään. Atlético Madrid puolestaan saa Espanjassa vastaansa Lokomotiv Moskovan. Mikäli Leverkusen onnistuu voittamaan oman ottelunsa, ja Atlético ei voita omaa otteluaan, niin saksalaiset etenevät jatkoon.