Melkoinen lausunto – MLS-seuran pomo itsevarmana: ”Olen optimistinen, että Lionel Messi pelaa meillä”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltain ja Kanadan korkeimmalla sarjatasolla Major League Soccerissa kilpaileva Inter Miami haaveilee Lionel Messin, 33, kulkutuksesta. Joukkueen vastuunalainen omistaja Jorge Mas on antanut Miami Heraldille haastattelun, jossa hän puhuu avoimesti unelmastaan.

– Olemme tehneet David [Beckhamin] kanssa ankarasti töitä. Pyrimme hankkimaan parhaat pelaajat tänne ja Lionel Messin kaltaisia lahjakkuuksia ei tule kuin kerran sukupolvessa. Hän saattaa olla kaikkien aikojen paras, sanoo Mas tänään keskiviikkona ilmestyneessä artikkelissa.

Mas vahvistaa väitteet siitä, että hän, Beckham ja Messi ovat vakavasti neuvotelleet argentiinalaisen siirtymisestä Miamiin. Miamin-matkan tarkoitus on kestää kaksi vuotta, ja sen on määrä olla osa jatkosopimusta, johon Messi on aikeissa sitoutua Barcelonan kanssa.

– Olen optimistinen, että Messi pelaa Inter Miamin peliasussa, koska uskon, että se täydentää sukupolvemme suurimman pelaajan jälkeensä jättämän perinnön, Mas vakuuttaa.

– Se on myös linjassa meidän omistajien tavoitteiden ja kunnianhimon kanssa. Yritämme rakentaa tänne maailmanluokan joukkueen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Inter Miami oli lähellä saada aikaan sopimukset Edinson Cavanin, 34, ja Willianin, 32, kanssa viime kesänä, mutta molemmat jäivätkin vielä pelaamaan Eurooppaan ja Valioliigaan. Mas uskoo vakaasti, että Messi-diili ei mene puihin.

Messi tienaa Barcelonassa palkkaa, jota on kuvattu ”järjettömäksi” ja ”hulluksi”. Hänen nykyinen kontrahtinsa on El Mundon mielestä ”faarao-mittakaavan sopimus”.

Inter Miami ei pysty monia kymmeniä miljoonia dollareita pelaajilleen maksamaan. Liigan äveriäimpien pelaajien — Carlos Velan, 32, Javier Hernándezin, 33, ja Gonzalo Higuaínin, 33 — palkat ovat noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.

Miamilaiset yrittävätkin järjestellä MLS:n kanssa asiat siten, että Messi saisi osuutensa muun muassa sponsorituloista ja pelipaidoista saaduista voitoista. Näin toimi myös Los Angeles Galaxy vuonna 2007, kun se hankki Beckhamin.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Italia voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)