Eurosport: Lionel Messillä kolme kovaa vaatimusta Barcelonalle ennen sopimusneuvotteluiden avaamista

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole vielä käynnistäneet jatkosopimusneuvotteluita, mutta tuoreimpien mediatietojen mukaan Messi tapaa Barcelonan puheenjohtaja Joan Laportan lähiviikkojen aikana.

Huhtikuun alussa Mundo Deportivo uutisoi Messin vaativan itselleen tosissaan otettavan urheilullisen projektin suostuakseen Barcelonan jatkosopimukseen. Eurosport kertoo nyt omassa selvitykessään, mitkä kolme avainehtoa Messin vaatimuslista sisältää.

Ensinnäkin, Messi haluaa seuran sinetöivän ainakin yhden ”maailmanluokan hankinnan” tänä kesänä.

Laporta on tiettävästi tehnyt Dortmundin norjalaissensaatio Erling Braut Hålandista Barcelonan ykköskohteen kesän siirtoikkunaan, mutta 20-vuotiaan hyökkääjän jättimäisen hintalapun vuoksi muitakin vaihtoehtoja on mietitty.

LUE MYÖS: Marca: Barcelonalla varavaihtoehto Erling Braut Hålandille – maksaisi yli 100 miljoonaa euroa

Toiseksi, Messi haluaa La Masian kasvattien saavan jatkossakin runsaasti vastuuta Barcelonan ykkösmiehistössä. Akatemian nouseviin tähtiin lukeutuvat tällä hetkellä etenkin Ansu Fati, Pedri ja Ilaix Moriba.

Kolmanneksi, Messi haluaa luoda ”toimivan viestintäverkoston” hänen, Laportan, päävalmentajan Ronald Koemanin sekä teknisen sihteerin Ramon Planesin välille.

Messi on kokenut kommunikoinnin aiempien käskyttäjien – kuten Luis Enriquén ja Quique Setien – kanssa erittäin mutkikkaaksi, minkä takia hän vaatii mahdollisuutta käydä suoria keskusteluita jokaisen kolmen edellämainitun avainhahmon kanssa.

Eurosportin mukaan Barcelonan on täytettävä kaikki Messin ehdot ennen kuin 33-vuotias argentiinalaistähti suostuu avaamaan sopimusneuvottelut Laportan kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.