Leo Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä. Messi ja Barcelona eivät ole vielä aloittaneet jatkosopimusneuvotteluita.

Mundo Deportivon mukaan Messi tapaa Barcelonan puheenjohtaja Joan Laportan lähiviikkojen aikana. Laporta suunnittelee parhaillaan jatkosopimustarjoustaan Messille.

Mundo Deportivon mukaan Messi vaatii tosissaan otettavan urheilullisen projektin, jonka avulla Barcelona kykenee taistelemaan Euroopassa Bayern Münchenin, Manchester Cityn ja PSG:n kanssa.

Kesäkuussa 34 vuotta täyttävä Messi haluaa saada kasaan mahdollisimman laadukkaan projektin voittaakseen Mestarien liigan – oli se sitten Barcelonassa tai muualla.

Messi tiedostaa, ettei hänellä ole jäljellä enää montaa vuotta huippujalkapallon parissa, jonka vuoksi Messillä ei ole aikaa odottaa laadukasta projektia, vaan sen on tapahduttava jo ensi kaudella.

Lehden mukaan Messi ei ole optimistinen tai pessimistinen jatkosopimuksen suhteen, vaan hän odottaa sitä, mitä hänelle tarjotaan. Messi vaatii huippuprojektia, joka tarkoittaisi laadukkaita pelaajahankintoja kesällä.