Espanjalaislehti El Mundo julkaisi lauantain ja sunnuntain vaihteessa ison uutisen, kun se kertoi etusivuaan myöten Lionel Messin vuonna 2017 Barcelonan kanssa solmimasta sopimuksesta.

El Mundon mukaan Messin sopimuksen arvo on peräti 555 miljoonaa euroa, josta Messi on tienannut jo yli 511 miljoonaa euroa. Argentiinalaisen vuosipalkka on 138 miljoonaa euroa, minkä lisäksi sopimuksessa oli tuhdit bonukset jatkosopimuksesta ja seurauskollisuudesta.

LUE MYÖS:
Nyt puhuu Barcelona – katalonialaisjätiltä närkästynyt reaktio El Mundon uutispommiin Lionel Messin sopimuksesta

Messin kanssa sopimusta oli neuvottelemassa vuonna 2017 edeltävä seurapomo Josep Maria Bartomeu, joka erosi Barcelonan puheenjohtajan paikalta vuonna 2020.

Barcelonalle valitaan pian uusi puheenjohtaja. Yksi kandidaateista on Víctor Font, joka kertoi oman näkemyksensä Messistä Twitterissä. Messin saamat rahamäärät ovat aiheuttaneet kiukkua kannattajissa, sillä Barcelona on tällä hetkellä pahoissa talousvaikeuksissa.

− Messi on ansainnut jokaisen euron, jonka Barcelona on maksanut hänelle. Hän ei ole tuhonnut meitä. Päinvastoin. Hän on kaikkien aikojen paras pelaaja, ja haluamme hänen pysyvän seurassa ikuisesti, Font kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa Twitter-päivitystä, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Víctor Font

@victor_font
Leo Messi s’ha guanyat fins l’últim euro que li ha pagat el Barça. Ell no ens ha arruïnat. Al contrari. És el millor jugador de la història i volem que segueixi amb nosaltres per sempre més.

Lähde: AS