Espanjalaislehti El Mundo pudotti valtavan uutispommin lauantain ja sunnuntain vaihteessa, kun se julkaisi Lionel Messin vuonna 2017 Barcelonan kanssa allekirjoittaman neljän vuoden sopimuksen tiedot.

Uutisesta kävi ilmi, että Messi on tienannut nykyisen sopimuksensa aikana Barcelonassa yli 511 miljoonaa euroa. Argentiinalaistähden sopimus on tiettävästi rahakkain pelaajasopimus koko urheilumaailmassa.

El Mundon mukaan Messin palkka on vuodessa 138 miljoonaa euroa, ja sopimus on sisältänyt muun muassa bonukset jatkosopimuksen teosta ja uskollisuudesta seuraa kohtaan.

Barcelonassa on nyt reagoitu El Mundon julkaisuun. Katalonialaisseura julkaisi sivuillaan tiedotteen, jossa seura tuomitsee lehden uutisen.

− Seura on todella harmistunut siitä, että Barcelonan ja Lionel Messin välinen sopimus on julkaistu. Kyseessä on yksityinen, osapuolten välisesti salassa pidettävä sopimus, Barcelonan tiedotteessa muun muassa lukee.

− Barcelona kiistää ehdottomasti olevansa vastuussa asiakirjojen vuodosta ja ryhtyy tarvittaviin oikeudellisiin toimenpiteisiin El Mundoa vastaan, Barcelonan sivuilla jatketaan.

Barcelonan tiedotteessa kerrotaan lopuksi, että seura antaa täyden tukensa Messille, jonka imagoon tietojen julkaiseminen saattaa vaikuttaa negatiivisesti.