Lionel Messin upea ele sai kasvattajaseuran pomon haltioituneeksi: ”Toivottavasti hän palaa tänne joskus”

© Kuva: Getty Images

Kun Barcelona otti sunnuntaina selvän 4-0-voiton Osasunasta, suurimman huomion sai 73. minuutilla ottelun viimeisen maalin tehnyt Lionel Messi. Messi hakeutui keskeltä vetopaikkaan ja laukoi rangaistusalueen rajan takaa vasurillaan pallon komeasti maalin yläkulmaan.

Sen jälkeen Messi odotti, että koko joukkue kävi häntä onnittelemassa, riisui kaikessa rauhassa pelipaitansa ja esitteli Newell’s Old Boysin pelipaitaa kaudelta 1993-1994, osoittaen käsillään kohti taivasta. Tuuletus oli omistettu keskiviikkona kuolleelle toiselle argentiinalaislegendalle Diego Maradonalle, joka pelasi Newell’s Old Boysissa tuolla kaudella. Erotuomari Antonio Mateu Lahozin oli pakko antaa Messille varoitus, joskin pitkin hampain.

Messi on pelannut FC Barcelonassa 13-vuotiaasta, mutta alun perin hän on juuri Newell’s Old Boysin kasvatti. Seuran puheenjohtaja Eduardo Bermúdez olikin haltioitunut Messin eleestä ja toivotti jälleen Messin tervetulleeksi takaisin kotiin.

– Toivottavasti jonain päivänä, kun hän niin päättää, hän voisi palata tänne takaisin, sillä täällä me rakastamme häntä, Bermúdez sanoi Carrusel Deportivon haastattelussa.

– Minä palvon ja rakastan Messiä. Minulla ei ollut pienintäkään epäilystä siitä, etteikö Messi tekisi noin, sillä niin paljon hän rakastaa Newell’sia. Se oli kuitenkin suurenmoista.

– Puheenjohtajana ei ole viisasta ottaa liian voimakkaasti kantaa. Messi päättää itse, tuleeko tänne vai ei, mutta me rakastamme häntä. Messi on erittäin pidetty persoona Newell’sissa, Rosariossa ja koko Argentiinassa.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.