Lionel Messi taas yksin huipulla – Cristiano Ronaldon viides Ballon d’Or ”satutti” Barcelona-tähteä

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi myönsi tunteneensa kipua, kun hänen pitkäaikainen verivihollisensa Cristiano Ronaldo pääsi Barcelona-tähden kanssa tasoihin Ballon d’Or -voittojen kanssa kaksi vuotta sitten.

Portugalin maajoukkuetähti voitti neljä viidestä Ballon d’Orista vuosien 2013 ja 2017 välillä, nousten Messin kanssa tasoihin viiden Kultaisen Pallon kanssa.

Dominointi kaksikon välillä kesti vuosikymmenen ajan, mutta päättyi viime vuonna kun Kroatian maajoukkuekapteeni ja Real Madridin tähtipelaaja Luka Modric koppasi palkinnon itselleen.

Messi kuitenkin palasi palkintopallille tänä vuonna, voittaen hänen kuudennen Ballon d’Orinsa Pariisissa maanantai-iltana. Liverpoolin Virgil van Dijk jäi toiseksi Ronaldon pudotessa kolmannelle sijalle.

– Tykkäsin olla ainoana kiinni viidessä (palkinnossa). Kun Cristiano pääsi minun kanssani tasoihin, myönnän että se sattui hieman. En ollut enää yksin huipulla, Messi kertoi Marcalle.

– Mutta siihen aikaan Cristianolla oli kaikki meriitit Ballon d’Orin voittajaksi, enkä voinut tehdä paljoa enempää.

– Joukkuetittelit ovat kaikista tärkeimpiä, vaikka yksittäisillä [palkinnoillakin] on paljon arvoa. Se mitä Ballon d’Oreihin tulee, kaikki suhtautuvat siihen omalla tavallaan. Totta kai, korkeimmalla tasolla, haluat aina voittaa kaiken.

Messi myös ymmärtää Mestarien liigan voittojen tärkeyden, mikä varmasti vaikutti myös Ronaldon menestykseen Ballon d’Orien kanssa.

– Ymmärrän miksei Cristiano voittanut tänä vuonna. Kumpikaan meistä ei saavuttanut tavoitettamme Mestarien liigassa, ja se on se kilpailu mikä antaa edun myös Ballon d’Orissa, Messi jatkoi.

– Kun Cristiano Ronaldo voitti palkintoja, se johtui siitä että hänellä oli todella hyviä kausia ja hän voitti Mestarien liigan, olemalla ratkaisevassa roolissa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.