Leo Messi ohjeistaa Ousmane Dembéléä muuttumaan ammattilaiseksi – ”Hänen on haluttava menestyä täällä”

© Kuva: Getty Images

Ousmane Dembélé on parhaillaan loukkaantuneena.

22-vuotias ranskalainen loukkasi itseään kauden avausottelussa Athleticia vastaan. Vasemman laiturin on määrä palata syys-lokakuun vaiheessa pelikentille.

Dembélé siirtyi kaksi vuotta sitten Dortmundista Barcelonaan, mutta ei ole onnistunut täyttämään hänelle asetettuja odotuksia.

Dembéléä on syytetty myös ammattimattomuudestaan, sillä laituri on muutamaan kertaan jättänyt saapumatta harjoituksiin nukuttuaan pommiin. Kuukausi sitten Dembélé ei huomannut saaneensa astetta pahemman nilkkavamman ja matkusti Athletic-ottelun jälkeen Ranskaan. Barcelona sai tarkemmat tiedot Dembélén loukkaantumisesta vasta muutamaa päivää myöhemmin.

Barcelonan kapteeni Leo Messi kertoi mietteensä Dembéléstä Sportin haastattelussa.

– Näen hänellä uskomattomat taidot. Hän voi yltää jalkapallossa sinne, mihin ikinä haluaakaan. Ousmane on hyvin nuori ja alkanut kausi on hänelle elintärkeä, jotta hän voi ottaa sen odotetun askeleen eteenpäin. Sitä kannattajat haluavat. Hänen olisi muututtava ammattilaiseksi ja haluttava menestyä täällä, Messi muistutti.

– Toivottavasti hänellä ei ole edellisten kausien tapaista huonoa onnea loukkaantumisten kanssa. Hän loukkaantui juuri silloin, kun me häntä eniten tarvitsimme. Toivottavasti se ei tapahdu uudelleen ja hän kykenee näyttämään taitonsa. Hänellä sitä riittää. Pelaajana puhumme huippuyksilöstä.

LUE MYÖS: Messi analysoi Atléticon ja Real Madridin siirtoikkunoita
LUE MYÖS: Messi kertoi mietteensä Ernesto Valverden tilanteesta
LUE MYÖS: Messin mietteet Neymar-tapauksesta


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.