Leo Messi kertoi mietteensä Atléticon ja Real Madridin siirtoikkunoista – ”Vaikka ihmiset väittävät niin”

© Kuva: Getty Images

Leo Messi kertoi Sportin haastattelussa mietteensä Barcelonan kilpakumppaneiden Atléticon ja Real Madridin siirtoikkunoista.

Barcelonan kapteenin mukaan kaksikko on vahvistunut kesän aikana, vaikka etenkin Atléticon kohdalla näytti siltä, että joukkue heikentyisi. Messi muistutti myös Real Madridin tehneen laatuhankintoja.

– Mielestäni kummatkin vahvistuivat ja tekivät hyviä hankintoja. Atlético sai kasaan todella hyvän joukkueen ja he tekivät äärimmäisen hyviä hankintoja. Aluksi näytti siltä, että Atlético olisi se seura, joka menettää eniten laatua, mutta loppupeleissä he loivat hyvän joukkueen, jossa on paljon vaihtoehtoja ja tasaisuutta, Messi totesi.

– Real Madrid hankki myös todella hyvin. Vaikka ihmiset väittävät, että siellä pelaa aina samat pelaajat avauskokoonpanossa, niin silti on muistettava muun muassa Eden Hazardin hankinta. Myös Juventus ja Manchester City ovat vahvistuneet. Ylipäätään mielestäni kaikki suurseurat ovat tasoltaan lähempänä toisiaan ja vahvempia kuin aiemmin.

LUE MYÖS: MESSI KOMMENTOI BARCELONAN PÄÄVALMENTAJAN TILANNETTA

LUE MYÖS: MESSI KERTOI MIELIPITEENSÄ NEYMAR-TAPAUKSESTA