Leo Messi kommentoi Barcelonan päävalmentajan tilannetta – ”Hän ei ollut syyllinen siihen”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde oli tukalassa paikassa keväällä.

Seura voitti tuttuun tapaan – varsin ylivoimaisesti – La Ligan mestaruuden, mutta Mestarien liigassa ja Copassa viimeiset ottelut eivät sujuneet odotetusti.

Liverpool voitti Barcelonan Mestarien liigan välierien toisessa osassa maalein 4-0 ja eteni finaaliin. Copan finaalissa Valencia kukisti haluttoman Barcelonan 2-1.

Espanjalaismedioiden mukaan Barcelonan seurajohto oli jo valmis antamaan Valverdelle potkut, mutta seurapresidentti Josep Maria Bartomeu päätti Valverden tulevaisuudesta ja luotsi sai jatkaa roolissaan.

Leo Messi ei pidä Valverdeä syyllisenä kevään mahalaskuun.

– Kun tuollaisia asioita tapahtuu, niin koko maailma odottaa jo pahinta, koska emme yltäneet tavoitteisiimme ja olimme epäonnistuneet samalla tavalla vuotta aiemmin. Tämän kertainen epäonnistuminen oli mielestäni pahempi kuin se AS Roma -tappio, Messi totesi Sportille.

– Kuten sanoin aiemmin, kyseessä oli meidän pelaajien syy. Valmennusjohdolla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa. Valverde ei ollut syyllinen siihen. Ennen niitä otteluita olimme pelanneet loistavan kauden, dominoinut sarjaa alusta loppuun saakka ja päässeet Copan finaaliin.