Mikä on Barcelona-fanien pahin painajainen? No, Lionel Messin loukkaantuminen tietysti. Tänään paha uni kävi toteen, kun Messi putosi epäonnisesti tantereeseen koko paino ranteensa päällä, ja joutui tuskissaan jättämään kentän (lue lisää).

– Juuri tällä hetkellä Barca-fanien sydämet pysähtyivät, joku kirjoittikin Twitterissä liittäen mukaan kuvan loukkaantumisesta.

Jo Sevilla-pelin ensimmäisellä varttitunnilla Messi oli antanut näytteen maagisesta syysvireestään. Messi alusti yhden maalin ja teki toisen, kun Barcelona siirtyi pelissä 2-0 -johtoon. Järkytys olikin faneille kahta kauheampi. Eikä helpotusta tuo lainkaan se, että Barcelonan ensi viikon ohjelmassa ovat ottelut Internazionalea ja Real Madridia vastaan.

Vamma näytti TV-kuvan perusteella siltä, että ihan pikkukolhusta ei ole kyse. Moni uskookin, että ensi sunnuntaina pelataan ensimmäinen El Clásico yli vuosikymmeneen, jossa ei pelaa sen paremmin Messi kuin Cristiano Ronaldokaan.

Messin loukkaantuminen herätti Twitterin käyttäjissä kauhua, sääliä ja harmitusta.

– Messin loukkaantuminen on valitettavaa. 16 minuutissa hän näytti taikansa, yksi syöttö ja yksi golazo.

– Messin käsi meni sijoiltaan, koska hän on kantanut joukkuetta niin pitkään, eräs toinen kirjoitti.

Christian Vergara Espinoza

@vergespi
Lamentable la lesión de Messi

En 16 minutos dejó su magia, una asistencia y un golazo

#LaLigaxESPN

Walter Avila 🇬🇹🇺🇸

@Walteraavila
Messi dislocating his arm for carrying the goddamn team for so long smh

Pharm Marafa

@MarafaAchida
Life without Messi is unbearable 😭😭😭😭

Katalaanitoimittaja Gerard Romeron mukaan loukkaantuminen kohdistui Messin oikeaan kyynärpäähän. Messi jätti Camp Noun jo avausjakson aikana, ja hänet vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

El Barça juga a RAC1

@FCBRAC1
#frac1 | ⚠ Explica @gerardromero que Messi ja no és al Camp Nou. Després de les primeres exploracions, tindria una hiperextensió al colze dret. Caldrà esperar més proves per veure si hi ha luxació.