Real Madrid ja Levante kohtasivat lauantaina Bernabéulla La Ligan yhdeksännen kierroksen toisessa ottelussa.

Kriisissä otteluun lähtenyt Real Madrid sai kamppailuun surkean alun. Levante meni johtoon jo muutaman minuutin jälkeen, kun Raphael Varane ei kyennyt katkomaan keskitystä ja Levanten alkukauden paras pelaaja José Luis Morales pääsi viemään vieraat johtoon.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Real Madrid sai lisää kylmää vettä niskaansa. Varane osui kädellään palloon rangaistusalueen rajalla. Aluksi tilanteesta tuomittiin vapaapotku, mutta VAR osallistui peliin ja pallo vietiin pilkulle, josta Roger Martí lisäsi vieraiden johtoa.

Real Madrid hallitsi palloa läpi avausjakson ja loikin useita maalipaikkoja. Isännät osuivat pelissä kolmesti joko tolppaan tai ylärimaan. Real Madridilta hylättiin myös kahdesti maali paitsion merkeissä.

Real Madrid haki vimmatusti maaleja toisella jaksolla ja lopultakin onnistui siinä. Marcelo pääsi tälläämään boksin rajan lähettyviltä Real Madridin maalin päähän. Maali oli Real Madridille ensimmäinen kuukauteen. Real Madridin maaliton putki jäi lopulta kahdeksan tunnin ja yhden minuutin mittaiseksi.

Levanten suurimpana sankarina loisto-ottelun pelanneen Moralesin lisäksi voi pitää maalivahti Oier Olazábalia, joka otti ottelun aikana useita hienoja torjuntoja.

Ottelu oli Real Madridille kolmas peräkkäinen tappio ja viides peräkkäinen voitoton ottelu. Real Madrid kohtaa ensi viikolla Mestarien liigassa Viktoria Plzenin ja sarjassa se matkaa Barcelonan vieraaksi Clásicoon.