Katso: Rankkarin aiheuttanut Barca-puolustaja yritti likaista temppua

© Kuva: Getty Images

Barcelonan keskuspuolustaja Clement Lenglet oli Barcelonan epäonnen soturi, kun joukkue jäi sunnuntaina 1-1-tasapeliin sarjanousija Cádizin kanssa. Barcelona oli kiinni voitossa Lionel Messin rankkarimaalilla, mutta Lenglet’n aiheuttama rankkari johti vieraiden tasoitukseen. Rankkarimaali oli Cádizin ainoa laukaus kohti maalia.

Sosiaalisessa mediassa levisi maanantai-iltana video, jossa ranskalaistoppari yritti likaista temppua Cádizin Alex Fernándezin laukoessa pilkkuaan. Lenglet tuuppasi selästä Cádizin Choco Lozanoa kohti rangaistusaluetta, ja vaati välittömästi sen jälkeen tuomaria uusimaan rankkarin, koska pelaaja oli alueella liian aikaisin. Temppu ei kuitenkaan onnistunut, vaan rangaistuspotkumaali jäi voimaan.

Lenglet’n epäiltiin joidenkin lähteiden mukaan myöhemmin itkeneen autossaan, kun hän poistui Camp Noulta. Ranskalaisen kausi ei ole sujunut erityisen hyvin, ja valmentaja Ronald Koemanin häntä kohtaan esittämä luottamus onkin ollut horjumassa. Sportin mukaan Barcelona harkitseekin Lenglet’n lisäämistä ”siirtolistalleen”, jos miehestä saadaan tyydyttäviä tarjouksia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.