Real Madridin loukkaantumishuolet kesken harjoituskauden jatkuvat. Jo aiemmin vaivoista ovat kärsineet Ferland Mendy, Dani Carvajal ja Eden Hazard, ja nyt joukkoon on liittynyt monivuotinen luottopelaaja Toni Kroos. Sekä Real Madrid että Kroos itse tiedottivat saksalaisen kärsivän tyrästä.

Arviota Kroosin toipumisajasta ei virallisesti esitetty, mutta AS toteaa tyrän vaativan usein hitaan paranemisprosessin. Lehden arvion mukaan Kroos on sivussa tositoimista ainakin syyskuun loppuun.

– Kärsittyäni kuukausien ajan ongelmista häpyluussani, luulen, että on aika antaa sen levätä ja valmistautua pitkään kauteen. Kuten aina, palaan mahdollisimman pian.

Toni Kroos

@ToniKroos
After several month of problems on my pubic bone i think its time to give it a rest and work on it to be well prepared for a long season. Back asap as always.

Kroosia ei ole tunnettu loukkaantumisherkkänä pelaajana. Seitsemän Real Madrid -kautensa aikana häneltä on jäänyt fyysisten vaivojen vuoksi väliin vain 29 ottelua. Pisin poissaoloaika on ollut neljä viikkoa jalassa olleen hiusmurtuman vuoksi vuonna 2017. Tyrävammasta uhkaa AS:n mukaan tulla lähes varmasti hänen pisimmän poissaolonsa vaativa vamma sitten vuonna 2014 tapahtuneen siirron.