Kun ei riitä, niin ei riitä – Ronald Koeman Barcan tappion jälkeen: ”Elämässä pitää olla realistinen”

© Kuva: Getty Images

Barcelona ei saanut tiistaina kaipaamaansa revanssia Bayern Münchenistä, vaan taipui kotikentällään maalein 0-3. Tasoerosta ei jäänyt epäselvyyttä, vaan Bayern oli katalonialaisia selvästi parempi. Barcelona vetäytyi alas, menetti ueita helppoja palloja ja jäi kaikin tavoin Bayernin jalkoihin.

Puolustaja Gerard Piqué totesi pelin jälkeen, että loukkaantumiset ja kokemattomuus näkyvät Barcelonan tämänhetkisessä kilpailukyvyssä, ja taso on juuri nyt tämä. Myös valmentaja Ronald Koeman kehotti realistisuuteen joukkueen nykytilannetta arvioitaessa.

– Olen samaa mieltä Piquén kanssa. On totta, että joukkue pelasi hyvin ensimmäisellä puoliajalla, mutta meidän täytyy tietää jotain. Jordi Alba oli ollut kipeänä, ja (LuukDe Jong pelasi ensimmäisen ottelunsa, Koeman muistutti.

– Joukkueiden toisella jaksolla tekemät vaihdot heijastavat hyvin tilannetta. Elämässä täytyy olla realistinen. Nuoret pelaajat ovat osoittaneet, että heillä on tulevaisuutta. Meidän pitää odottaa muutamia viikkoja: sitten saamme takaisin Ansu FatinOusmane Dembélén ja Sergio Agüeron, sekä Philippe Coutinho ja De Jong pääsevät parhaaseen vireeseensä.

– Joukkueen tilanteesta johtuen meillä oli vaikeuksia nousta ylös. 0-1-maalissa meillä oli huonoa tuuria. Yritimme toisella jaksolla parhaamme, mutta Bayern näytti 0-2-maalilla olevansa parempi joukkue. Tasoero syntyi joukkueen olosuhteista.

Barcelona ei saanut ottelussa ainuttakaan laukausta kohti Manuel Neuerin vartioimaa maalia.

Lähde: Sport


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004