Barcelona vierailee lauantaina Madridissa, kun Real Madrid isännöi Ronald Koemanin miehistöä kauden toisessa el Clásicossa.

Koeman käväisi perjantaina lehdistötilaisuudessa ja kertoi joukkueensa tilanteesta Clásicon alla. Koeman ei ymmärrä, minkä vuoksi Real Madrid on saanut kuluvalla kaudella niin paljon kritiikkiä.

– El Clásico on erilainen ottelu muihin verrattuna. Taistelemme La Ligan voitosta hyvän vireemme vuoksi ja Real Madrid on aina Real Madrid. Heitä on kritisoitu liikaa, mutta siitä huolimatta he taistelevat mestaruudesta. En jaa kriitikkojen kanssa samaa mielipidettä, koska Real Madridilla on loistavia pelaajia. Real Madrid on fyysisesti ja etenkin henkisesti hyvässä iskussa. Heillä on mahdollisuus voittaa Clásico, Koeman tiesi.

[readmore from=El-Clasico]

Real Madrid voitti tiistaina Liverpoolin Mestarien liigan puolivälierien avausosassa 3-1. Ottelu pelattiin Valdebebasissa. Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp kritisoi Real Madridin väliaikaisena kotikenttänä toimivaa Estadio Alfredo di Stéfanoa. Lue Kloppin mietteet täältä. Koeman ei liiemmin pitänyt Kloppin kommenteista.

– Mielestäni se on Real Madridin kaltaisen suurseuran väheksymistä. He päättivät uudistaa Bernabéuta sillä aikaa, kun pelit pelataan ilman katsojia. Real Madrid on tottunut pelaamaan Valdebebasissa ja meidän muiden on vierailtava siellä. Tämä aihe ei ole minulle tärkeä, Koeman totesi.