Odotus päättyy tänään, kun uusi La Liga -kausi pyörähtää käyntiin. Perjantaina nähdään kaksi ottelua. Ensin vuorossa on 21:00 Girona-Real Valladolid ja pari tuntia myöhemmin vuorossa on Real Betis-Levante.

Tässä artikkelissa tarjoamme kattavan paketin tulevaan kauteen.

Katso La Ligan otteluohjelma tästä.

Lauantaina jatketaan ryminällä kolmella ottelulla. Kautensa avaa myös puolustava mestari Barcelona kotonaan Alavésia vastaan.

Sunnuntain huippupelissä puolestaan Zinédinen Zidanen ja Cristiano Ronaldon menettänyt Real Madrid kohtaa paikallisvastustaja Getafen. Kierros huipentuu maanantaina Valencian ja Atlético Madridin huippukohtamiseen.

Suomessa La Ligaa televisioi Cmore.

Pysyykö uudistunut Real Atléticon ja Barcelonan kyydissä?

La Ligan ennakkosivulle pääset tästä.

Barcelona on ennakkoarvioissamme suuri suosikki uusimaan mestaruutensa. Katalonialaisjoukkueen materiaali on entistä laajempi, kun kesän aikana sisään on tullut Arturo Vidalin, Malcomin ja Clemént Lenglet’n kaltaisia nimiä.

Tämä saattaa myös olla se vuosi, kun Atlético nappaa Madridin herruuden itselleen. Diego Simeone onnistui nappaamaan siirtomarkkinoilta laidoille runsaasti taituruutta Thomas Lemarin ja Gelson Martinsin muodossa.

Realissa taas ovi on käynyt Ronaldon ja Zidanen menetysten myötä enimmäkseen toiseen suuntaan. Uefa Supercupissa Atlético otti jo ensimmäisen niskalenkin isoveljestään.

Kovan kolmikon suurimmaksi haastajaksi epäilemme Valenciaa. Mestarien liigaan palaava Lepakkoryhmä osoitti jo viime kaudella palanneensa isojen joukkoon.

Löydät ennakkosivultamme jokaisen joukkueen ennakon (pitävät sisällään myös ihanneavauskokoonpanon). Sen lisäksi sivulta löytyy myös kesän isoja siirtoja sekä tilastoja. Töitä on paiskittu koko kesä suurella sydämellä, jotta lukukokemuksenne olisi mahdollisimman hyvä.

Avauspotkuun on vielä useampi tunti, joten ota hyvä asento ja tutustu ajan kanssa.

La Ligan ennakkosivuille pääset tästä.