Liverpoolin maalivahti Loris Karius oli jälleen huonossa valossa, kun Borussia Dortmund hävisi Liverpoolille 1-3-lukemin harjoitusottelussa sunnunta-iltana. Entinen Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen luottomaalivahti Iker Casillas otti Kariuksen kohteluun kantaa Twitterissä

Karius sai vihat niskaansa ensimmäisen kerran Mestarien liigan finaalissa, jossa mies teki kaksi pahaa virhettä Real Madridia vastaan. Nyt Kariukselle sattui jälleen virhe Dortmundia vastaan. Karius torjui laukauksen huonosti ja pallo kimposi helposti suoraan Jacob Bruun Larsenin jalkaan ja hänellä oli helppo työ siirtää pallo maaliin.

Karius sai jälleen täyslaidallisen kritiikkiä niskaansa muun muassa sosiaalisessa mediassa. Casillas halusi nousta tukemaan Kariusta.

– Loppuuko tämä hyökkäys Loris Kariusta kohtaan koskaan? Puhun hänestä ja samalla myös monesta muusta maalivahdista. Maailmassa on paljon isompiakin ongelmia. Jättäkää hänet rauhaan. Hän on vain ihminen kuten me kaikki, Casillas kirjoitti Twitterissä.

Iker Casillas

@IkerCasillas
Este ataque a @LorisKarius va a terminar alguna vez? Hablo de él como tantos otros guardametas. Hay muchos más problemas serios en el mundo joder! Dejar al chaval en paz! También es persona. Como lo somos todos!