Barcelona iski komeat neljä maalia Wembleyllä, kun Tottenham kaatui Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen ottelussa maalein 4-2.

Ottelussa nähtiin runsaasti tavallisesta poikkeavia osumia. Ensimmäisen maalin vieraat saivat lahjana, kun Hugo Lloris harhaili vastaantulossaan ja Philippe Coutinho pääsi tälläämään lähes tyhjiin.

Toinen maali oli sitten melko jäätävä. Coutinhon ensimmäinen yritys ei onnistunut, mutta hän kykeni vielä päätyrajan tuntumasta pelaamaan pallon takaviistoon. Peliväline putosi rangaistusalueen ulkopuolelle Ivan Rakiticille, joka päätti tällätä suoraan ilmasta. Ja millä tavalla. Käytännössä täydellinen osuma palloon lähetti nahkakuulan tolpan kautta verkkoon.

Mutta oliko Rakiticin maali sittenkin vasta ottelun toiseksi komein?

56. minuutilla nähtiin maali, joka symboloi nimenomaan Barcelonaa. Messi lähetti pystysyötön Jordi Alballe, joka oli noussut tukemaan hyökkäystä. Alba palautti pallon keskustaan matalalla keskityksellä. Coutinho antoi syötön mennä. Luis Suárez antoi syötön mennä. Ja niin Alban syöttö lopulta löysi kuin löysi pelaajaruuhkan keskeltä Messin, joka sijoitti tolpan juureen.