Barcelonan legendapelaaja Andrés Iniesta uskoo, että hänen entinen joukkuetoverinsa Xavi Hernández nähdään vielä jonain päivänä katalonialaisseuran peräsimessä.

Xavi on valmentanut qatarilaista Al Saddia viime vuodesta lähtien. Tällä kaudella Barcelona-ikoni on johdattanut ryhmänsä jopa seitsemän pisteen karkumatkalle sarjan kärjessä.

Iniesta pelasi 674 ottelua Barcelonan väreissä ja vietti suurimman osan ajastaan Xavin rinnalla. Xavi keräsi vyölleen puolestaan 767 ottelua Barcelonan ykkösmiehistössä, jonka peräsimeen 40-vuotiasta on yhdistetty jo pidemmän aikaa.

– Tämä riippuu Xavista ja Barcelonasta. Jonain päivänä he tapaavat. En tiedä milloin, mutta minä uskon sen tapahtuvan, Iniesta kertoi urheilukanava Al Kassille.

[readmore from=Barcelona]

– Xavilla on tarpeeksi paljon potentiaalia suoriutua Barçan päävalmentajana. Toivon, että asiat parantuvat ja seura löytää tasapainonsa puheenjohtajavaalien myötä, koska asiat eivät mene tällä hetkellä kovin hyvin.

Iniesta, 36, ei ole vielä päättänyt omaa pelaajauraansa. Keskikenttämies on edustanut vuodesta 2018 lähtien japanilaisseura Vissel Kobea, jonka miehistössä hän viihtyy edelleen.

– Tällä hetkellä haluan vain nauttia ja jatkaa pelaamista. Oloni on hyvä ja olen todella iloinen Japanissa, Iniesta jatkoi kysyttäessä hänen omista tulevaisuudensuunnitelmistaan.

LUE MYÖS: